Instagram
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. (09) 4774 180
syk@syk.fi
Kartta

Uutisarkisto

22.08.2019
Gäste aus Landau

8b-luokan saksanlukijoiden syyslukukausi alkoi jännittävissä merkeissä, kun luokka sai heti koulun alettua vieraakseen oppilasryhmän Landausta. Lämmin sää suosi vierailuohjelmaa, joka sisälsi Helsinkiin tutustumisen lisäksi muun muassa uintia, saunomista ja luonnossa liikkumista. Onnistuneen viikon aikana kielitaito karttui ja syntyi uusia ystävyyssuhteita, joita nuoret pääsevät syventämään ensi toukokuussa kun sykkiläisten vuoro on matkustaa Saksaan.

21.08.2019
Kuudesluokkalaiset yökoulussa

Kuudesluokkalaisten tämän lukuvuoden ensimmäinen VaVa-kurssi oli nimeltään Yhdessä retkeillen. Kaikki kuudesluokkalaiset yöpyivät joko koulun sisällä luokissa tai teltoissa koulun pihalla. Illan aikana oppilaat tutustuivat toisiinsa, ulkoilivat, leipoivat, ohjelmoivat, pelasivat lautapelejä ja tekivät käsitöitä. Ilta ja yö olivat täynnä kikatusta ja hauskaa yhdessäoloa.

20.08.2019
Uudet lukio-opiskelijat Solvallassa

SYK:n uudet lukiolaiset viettivät toiminnallisen ryhmäytymispäivän Solvallassa. L19-tason opiskelijat pääsivät tutustumaan toisiinsa mm. tutorien ja Sari-rehtorin vetämillä, luovuutta, näppäryyttä ja yhteistyökykyä vaatineilla rasteilla. Mukana olivat myös L19-tason ryhmänohjaajat, lukion rehtori, IB-apulaisrehtori, opinto-ohjaajat ja hyvin edustettuna ollut Teinikunnan hallitus, joka esittäytyi ja kertoi tärkeästä toiminnastaan. Tästä on hyvä jatkaa lukuvuotta!

19.08.2019
Ryhmäytymispäivä Puuhaparkissa

Kuudesluokkalaisten ryhmäytymispäivänä liikuttiin, leikittiin ja nautittiin yhdessäolosta Vihdin Puuhaparkissa.

15.08.2019
Koulukuvaus

Sykkiläiset valokuvataan tällä viikolla. Luokkakuvat otetaan sään suosiessa ulkona ja yksilökuvat kirjastossa.

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. 09 4774 180
syk@syk.fi
Kartta