Instagram
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. (09) 4774 180
syk@syk.fi
Kartta

Uutisarkisto

30.03.2017
Löytötavarat kiertoon kierrätysviikolla

Löytötavarat löysivät vanhat tai saivat uudet omistajat koko viikon kestäneen kevättuuletuksen päätteeksi. Kierrätysviikolla luokissa tehtiin myös räämejä eli räppejä ja riimejä, joihin voi tutustua SYKblogissa.

29.03.2017
Mollusca ja Amici linturetkellä

Koulun luontokerhot Amici Naturae ja Mollusca retkeilivät Puurijärven Isosuon kansallispuistossa. Aurinkoinen sää oli houkutellut matkaan sadoittain metsähanhia, joutsenia ja kurkia. Retkeläiset nauttivat elämyksellisestä reissusta.

27.03.2017
Eurooppa-kurssilaiset tapasivat Jyrki Kataisen

SYK:n EU-kurssin opiskelijat tapasivat Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Kataisen. Tilaisuudessa keskusteltiin Euroopan unionin tulevaisuudesta. Tilaisuuden järjesti Euroopan komission Suomen edustusto ja Eurooppanuoret ry.

24.03.2017
Alaluokkien uintiviestit

Alaluokkien välisissä uintiviesteissä oli tunnelma katossa. Huima kannustus siivitti uintijoukkueet upeisiin suorituksiin.

24.03.2017
Ranskalaisia opetusharjoittelijoita

Montpellierin yliopistossa opiskelevat Myliane Malthaner ja Cécilia Lavergne suorittavat kolmen viikon opetusharjoittelunsa SYKissa helmi- ja maaliskuussa. Tulevat luokanopettajat seurasivat ensin alakoulun tunteja, avustivat DELF-kokeissa ja pitivät lopuksi hurmaavia tunteja peruskoululaisille. Mylianen ja Cécilian kanssa oppilaat pääsivät mm. viettämään karnevaaleja, puhumaan ruuasta ja resepteistä sekä tutustumaan ranskalaislasten arkeen. Merci mille fois !

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. 09 4774 180
syk@syk.fi
Kartta