Instagram
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. (09) 4774 180
syk@syk.fi
Kartta

Uutisarkisto

22.12.2016
Joulujuhlat päättivät syyslukukauden

Sykkiläisten syyslukukausi huipentui joulujuhlaan, jossa nähtiin neljäs- ja kahdeksasluokkalaisten riemukas joulunäytelmä Milja pieni merenneito sekä kolmosten ja abien iloiset tonttutanssit. Rauhallista ja rentouttavaa lomaa!

22.12.2016
Joulukirkossa

Sykkiläiset hiljentyivät jouluun perinteisessä jumalanpalveluksessa Johanneksen kirkossa.

20.12.2016
Joulu saapui kouluun

Joulu on tullut kouluun. Sykkiläisten joulukalenteri aukeaa joka päivä, ja koulutalo on somistettu jouluun. Juhla-aulan seinillä riippuvat kielten iloiset joulukoristeet, tontut ovat hypänneet kirjaston hyllyille ja joulukuusi on koristeltu. Joulunäytelmän Milja pieni merenneito harjoitukset ovat loppusuoralla, ja upea lavaste valmistui kahdeksasluokkalaisten ja lukiolaisten ahkerana yhteistyönä. Myös joulumusiikki soi koko rakennuksessa. Joululaulutilaisuuksissa laulettiin joululauluja koulun orkesterin säestämänä, joulunäytelmän tanssijat hiovat tanssejaan juhla-aulassa ja kolmasluokkalaiset ja abit harjoittelevat tonttuleikkejä lauantaita varten.

 

19.12.2016
Der Nikolaustag

Joulupukin esikuva Nikolaus kävi tapaamassa neljäsluokkalaisia saksanlukijoita. Koska kaikki todettiin kilteiksi, jakoi Nikolaus jokaiselle suklaatikkarin. Saksankielisissä maissa Nikolauksen päivää vietetään 6.12.

17.12.2016
Kolmasluokkalaisten matematiikkatyöpaja

Kaikki kolmannet luokat osallistuivat mittaamiseen liittyvään matematiikkapajaan, jossa työskenneltiin iPadeillä, tutustuttiin lämpötilan mittaamiseen sekä mittaamiseen liittyviin työvälineisiin. Lisäksi oppilaat arvioivat ja vertailivat erilaisia pituuksia ja tilavuuksia.

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. 09 4774 180
syk@syk.fi
Kartta