Instagram
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. (09) 4774 180
syk@syk.fi
Kartta

Uutisarkisto

31.05.2016
Ysien viimeiset koulupäivät

Ysit ovat viettäneet viimeiset koulupäivänsä tiiviisti yhdessä. Ohjelmassa on ollut muun muassa hyvinvointiin liittyviä luentoja ja harjoituksia, retki Uuden tanssin keskukseen Zodiakiin, yhteiskuva, yhteislaulua ja opet vastaan ysit -pesisottelu, jonka oppilaat voittivat tällä kertaa upeasti juoksuin 8–12.

31.05.2016
Très délicieux

Neljännen luokan ranskanlukijat tekivät perinteisen retken Lyon-ravintolaan. Ruoka oli "très délicieux" ja tunnelma "parfait".

30.05.2016
Leirikouluviikko Villefranche-Sur-Saonessa

8d vietti unohtumattoman leirikouluviikon Villefranche-Sur-Saonessa ranskalaisnuorten kanssa. Viikon aikana ehdittiin tutustua muun muassa paikalliseen viinitilaan, Lyonin vanhaan kaupunkiin ja Villefranchen arkkitehtuuriin historiaan. Vaihto oli erittäin onnistunut, eikä yksi murtunut käsi ja yö Frankfurtin lentokenttähotellissa lannistanut iloista tunnelmaa. Matka oli kaikille avartava kokemus, joka lähensi luokkaa huimasti. Vaihtareita on jo ikävä, mutta yhteydenpito jatkuu varmasti vielä pitkään. 8d:n puolesta Noora, Vappu ja Saara​

30.05.2016
Valinnaisen näytelmäkurssin vauhdikas bollywood-tulkinta

Yhdeksännen luokan valinnainen näytelmäkurssi ja 3c esittivät yhdessä vauhdikkaan ja vetävan bollywood-näytelmän Darika - tiikerililja. Näytelmä kertoo kauniista Darika-neidosta ja urheasta Pavak-nuorukaisesta, jotka seikkailevat ja yrittävät selviytyä gangstereiden juonittelusta. Esityksessä nähtiin jännitystä, romantiikkaa ja upeita bollywood-tansseja.

29.05.2016
Vieraita Sinzigistä

9a:n saksanlukijat saivat syksyltä tuttuja vieraita Saksan Sinzigistä. Aurinkoiseen pääkaupunkiseutuun tutustuttiin monipuolisesti viikon ajan. Koulumme herätti vieraissa suurta ihastusta!

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. 09 4774 180
syk@syk.fi
Kartta