Instagram
Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. (09) 4774 180
syk@syk.fi
Kartta

Uutisarkisto

31.08.2015
Uuden oppimista ja elämyksiä valinnaiskursseilla

Kahdeksannen luokan valokuvausryhmä vieraili Suomen valokuvataiteen museon hienossa Pimiö – Darkroom -näyttelyssä ja harjoitteli kuvaamista Ruoholahden ympäristössä. Yhdeksännen luokan hyvinvointikurssilaiset taas kokeilivat suppailua Töölönlahdella.

28.08.2015
Viidesluokkalaiset leirikoulussa
  • 5c ehti tehdä ja kokea monenmoista leirikoulussa Pajulahdessa. Ohjelmassa oli muun muassa aamutanssit, pyörätuolisählyä, lauluhetkiä, seikkailurata, voiveitsen vuoleminen, kin-ballia, temppuilua ja ihanaa yhdessäoloa.
  •  
  • 5a vietti aurinkoisen leirikoulun Hauhon Ilorannassa. Hauskoista puuhista mieleen jäivät ainakin ravustus, ruisleivän leipominen ja kalliolta laskeutuminen. Erinomainen sää suosi leirikoululaisia, ja Ilorannasta jäi jokaiselle upeita muistoja.
27.08.2015
Neljäsluokkalaiset Haltialassa

Neljäsluokkalaisten Haltiala-retkellä tutustuttiin maatilan eläimiin ja hyötykasveihin. Onneksi aikaa jäi myös leikille ja eväille!

26.08.2015
Vihreä lippu nousi salkoon yhteisessä aamunavauksessa

Suomen Ympäristökasvatuksen Seura myönsi arvostetun ympäristökasvatustunnuksen Vihreän lipun SYK:lle toukokuussa. Vihreää lippua juhlittiin koko koulun voimin aamunavauksessa etupihalla. Lue myös uutinen SYS:n sivuilta.

25.08.2015
Barry Philip aloittaa tammikuussa teinikunnan puheenjohtajana

Lukiolaisten yleiskokous valitsi teinikunnan uudeksi puheenjohtajaksi IB1-ryhmässä opiskelevan Barry Philipin. Barry aloittaa puheenjohtajana tammikuussa. Varapuheenjohtajaksi valittiin Michael Lowe. – Haluan, että SYK:n lukio ja IB tunnetaan myös koulun ulkopuolella hyvästä ilmapiiristä ja siitä, että opiskelijat ovat ylpeitä sykkiläisyydestään, kertoo Barry.

Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu
Isonnevantie 8
00320 Helsinki
Kanslia puh. 09 4774 180
syk@syk.fi
Kartta